011/42 89 93

openingsuren: ma-vr: 09.00u - 23.15u, za:  09.00u - 20.00u, zo: 09.00u - 16.00u
feestdagen geopend van 09.00u tot 16.00u! 
1 januari gesloten.

Small group training

Small Group Training @ Karteria / outdoor

Personal training voor vier personen: stimuleer elkaar & maak verantwoorde progressie

Wil je samen met een vast groepje vrienden trainen? Dat kan!
Small group training staat voor personal training voor vier personen. Het is dus een pak prijsvriendelijker, maar even verantwoord, leuk en uitdagend.
 

Vrijblijvend intakegeprek

Willen jullie graag weten of het trainen met een personal trainer iets voor jullie is? Kom dan eens langs op onze sportschool voor een gesprek, of vraag een vrijblijvende intake aan. Hierin gaan we elkaar beter leren kennen, gaan we jullie doelen in kaart brengen en gaan we kijken of jullie niveau ongeveer hetzelfde is. Deze informatie vormt samen het vertrekpunt voor jullie gezamenlijke traject.
 

Training op ieders maat, resultaatsgericht

Alle informatie gieten we in een training op maat, aangepast aan jullie belastbaarheid en interesses. Ook inbegrepen is een individueel of gezamenlijk trainingsschema voor thuis of in de gym. Dit schema is altijd aanpasbaar wanneer de omstandigheden hierom vragen.

Hoe meer volk, hoe meer vreugde, maar er schuilen ook addertjes onder het gras. Hoe meer personen, hoe meer verschillen. Als blijkt dat jullie doelen en/of niveau te ver uit elkaar liggen, kunnen we jullie nog altijd apart helpen in de vorm van personal training of in de vorm van fit for 2.

Samen zorgen we ervoor dat jullie de juiste balans vinden in bewegen, voeding en ontspanning. Gaan jullie samen met ons de uitdaging aan?
 

Meer info & een prijsofferte op maat?
Vul het contactformulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk!


Contact

Zit u met vragen? Wil u graag meer info over één van onze begeleidingspakettten? Gebruik dan het formulier hieronder om uw vragen te versturen, wij nemen dan spoedig contact met u op.