Online personal coaching Programma

Voor personal training & - coaching verwijzen we je graag
vanaf heden door naar The Grind - Health & Performance.

Contact:

matthias.henkens@gmail.com of 0477136077. 

 

Online Personal coaching @ Home

Een professionele coach op afstand: ideaal om te beginnen, of om bij te sturen waar nodig

Iedereen heeft baat bij de hulp van een ervaren, professionele coach. Hij verschaft je van kennis en vaardigheden, hij houdt je doelen op een objectieve manier voor ogen en stelt je hiervoor verantwoordelijk. Dat is zeker nodig in deze tijden van corona. Je dagen worden anders ingedeeld dan hiervoor en uitdagingen liggen op de loer. Laat je niet gaan en kies voor een online coach.
 

Ervaring & Expertise

Aangezien het om online coaching gaat, is het voor ons niet mogelijk om altijd naast je te staan om je vooruit te schreeuwen. Maar, we kunnen wel al onze ervaring bundelen in de juiste expertise om jouw doelstellingen te bereiken. En dit aan een tempo dat aan jou aangepast is. Ben je het beu om stil te zitten en ongezond te eten? Ben je gemotiveerd om je gezondheid, uitstraling en/of prestaties te verbeteren? Dan ben je bij ons op het goede adres.
 

Onze vijf pijlers van online coaching

  • Training op maat: op basis van doelstellingen, voorkeuren, niveau en het gewenste aantal trainingen per week.
  • Geïndividualiseerd voedingsadvies: Laag in koolhydraten, sportgericht, glutenvrij, lactosevrij enz. ? Het kan allemaal. Ook is het mogelijk om het aantal maaltijden per dag aan te passen aan jouw leven. Dit allemaal met het doel dat jij het kan volhouden en resultaten behaalt!
  • Video-analyse van je bewegingsuitvoering: correct bewegen is cruciaal, ook wanneer wij als coach niet naast je staan, zeker als je blessurevrij wil trainen. Daarom moedigen wij je aan om beeldmateriaal van je training op te sturen. Indien nodig, sturen wij je bij tijdens de contactmomenten.
  • Toegang tot onze app: Je kan je trainingsplannen raadplegen, challenges aangaan in samenspraak met je coach, je progressie bijhouden en allerhande tips & tricks in verband met training hierin raadplegen.
  • Online ondersteuning en support: We zorgen ervoor dat we vaste contactmomenten hebben, waarbij nieuwe trainingsschema’s worden uitgelegd, progressies worden besproken, moeilijkheden worden aangekaart en oplossingen worden aangeboden. Maar je mag ons ook altijd een vraag sturen wanneer dit niet gepland is. Wij zullen er dan zo snel mogelijk op antwoorden.

Ga voor resultaat met ons 12 wekenprogramma!


Samen zorgen we ervoor dat jij de juiste balans vindt in bewegen, voeding en ontspanning. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?


Meer info & een prijsofferte op maat?
Vul het contactformulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk!


Contact

Zit u met vragen? Wil u graag meer info over één van onze begeleidingspakettten? Gebruik dan het formulier hieronder om uw vragen te versturen, wij nemen dan spoedig contact met u op.