Jouw PT Programma

Voor personal training & - coaching verwijzen we je graag
vanaf heden door naar The Grind - Health & Performance.

Contact:

matthias.henkens@gmail.com of 0477136077. 

 

 

Jouw Personal Training Programma @ Karteria

PT staat voor efficiëntie in beweging & effectief resultaten boeken

Het trainen met een personal trainer is de meest effectieve manier om naar je doel toe te werken. Hij/zij is namelijk gespecialiseerd in coaching en trainingsmethoden en samen met jou maakt hij/zij een persoonlijk fitness- en voedingsplan. Je trainer motiveert je om vast te houden aan een gezonde leefstijl. Elke training proberen jullie er samen het uiterste uit te halen, met als basis een goede en natuurlijke bewegingsuitvoering. Met de coaching en motivatie van je trainer kun jij net dat beetje extra geven wat jou sneller naar je doel brengt.
 

6 of 12 wekenprogramma

Om resultaten te boeken, dient een programma aangepast te worden aan het uiteindelijke doel. Wat je doelstelling ook is: een paar kilo's verliezen om strak de zomer in te gaan, een strakke buik en sterke benen, je spierkracht en/of -massa vergroten, een marathon lopen, of een knalprestatie neerzetten in jouw specifieke sporttak: wij bieden jou het programma aan dat jij nodig hebt om je doel te bereiken!
 

  • Wil je sneller 5 km lopen of doelgericht trainen voor je eerste marathon? Kies dan zeker voor ons Run Fit Programma.
  • Wil je graag wat kilo's kwijt om strak de zomer in te gaan? Ons Fat Burning Programma doet je die kilo's verliezen in no time!
  • Wil je jezelf graag afreageren op de bokszak of je bokstechniek verbeteren? Ons Boxing Fit Programma richt zich hier volledig op. Meppen maar!
  • Heb je een fietsvakantie gepland en wil je je vrienden/vriendinnen voor blijven? In het Bike Fit programma is het doel om je gemiddelde wattages en piekkracht te doen stijgen.
  • Wil je een strakkere buik en mooi gevormde benen? Wij voorzien je in ons Legs & Abs Programma van de juiste tools.
  • Of wil je een explosieve toename zien in je kracht? Dan is het Strength & Muscle Programma ideaal voor jou!


Elk programma is een combinatie tussen personal training, small group training, voedingsbegeleiding via Vytal en groepslessen.

Niet gevonden wat je zoekt? Een programma op maat van jouw doelstellingen zit ook binnen de mogelijkheden. Onze coaches helpen je om het juiste programma samen te stellen. 

Je kan zelfs andere abonnementsformules koppelen aan je eigen PT programma. Leden krijgen immers 10% korting! 
 

Vrijblijvend intakegesprek

Wil je graag weten of het trainen met een personal trainer iets voor jou is? Kom dan eens langs op onze sportschool voor een gesprek, of vraag een vrijblijvende intake aan. In dit intakegesprek gaan we elkaar wat beter leren kennen, in een ontspannen sfeer. We gaan na wat jouw doel is, wie je bent en kijken welke route we kunnen uitstippelen voor jou.
 

Stap voor stap naar een nieuwe levensstijl

Al deze informatie gieten we in een geperiodiseerd trainingsprogramma op maat, waarbij we indien nodig ook je levensstijl en voedingspatroon onder de loep nemen.
Samen zorgen we ervoor dat jij de juiste balans vindt in bewegen, voeding en ontspanning. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?

 

Meer info of een prijsofferte op maat?
Vul het contactformulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk!


Contact

Zit u met vragen? Wil u graag meer info over één van onze begeleidingspakettten? Gebruik dan het formulier hieronder om uw vragen te versturen, wij nemen dan spoedig contact met u op.