011/42 89 93

openingsuren: ma-vr: 09.00u - 23.15u, za:  09.00u - 20.00u, zo: 09.00u - 16.00u
feestdagen geopend van 09.00u tot 16.00u! 
1 januari gesloten.

Fit for 2

Fit for 2 @ Karteria / outdoor

Personal training voor twee personen: even efficiënt, prijsvriendelijk en dubbel zo leuk!

Wil je samen met je wederhelft, een vriend/vriendin of collega trainen? Dat kan!
Fit for 2 staat voor personal training voor twee personen. Het is dus iets prijsvriendelijker, maar even verantwoord, leuk en uitdagend.
 

Vrijblijvend intakegesprek

Willen jullie graag weten of het trainen met een personal trainer iets voor jullie is? Kom dan eens langs op onze sportschool voor een gesprek, of vraag een vrijblijvende intake aan. Hierin gaan we elkaar beter leren kennen, gaan we jullie doelen in kaart brengen en gaan we kijken of jullie niveau ongeveer hetzelfde is.
 

Samen stap voor stap naar een nieuwe levensstijl

Deze informatie vormt samen het vertrekpunt voor jullie gezamenlijke traject. Alle informatie gieten we in een training op maat, aangepast aan jullie belastbaarheid en interesses. Ook inbegrepen is een individueel of gezamenlijk trainingsschema voor thuis of in de gym, dat ook altijd aanpasbaar is wanneer de omstandigheden hierom vragen.
 

Altijd op maat

Als blijkt dat jullie doelen en/of niveau te ver uit elkaar liggen, kunnen we jullie nog altijd apart helpen in de vorm van personal training.

Samen zorgen we ervoor dat jullie de juiste balans vinden in bewegen, voeding en ontspanning. Gaan jullie samen met ons de uitdaging aan?
 

Meer info & een prijsofferte op maat?
Vul het contactformulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk!


Contact

Zit u met vragen? Wil u graag meer info over één van onze begeleidingspakettten? Gebruik dan het formulier hieronder om uw vragen te versturen, wij nemen dan spoedig contact met u op.