011/42 89 93

openingsuren: ma-vr: 09.00u - 23.15u, za:  09.00u - 20.00u, zo: 09.00u - 16.00u
feestdagen geopend van 09.00u tot 16.00u! 
1 januari gesloten.

1 op 1

Personal Training @ Karteria / outdoor!

PT staat voor efficiëntie in beweging & effectief resultaten boeken

Het trainen met een personal trainer is de meest effectieve manier om naar je doel toe te werken. Hij/zij is namelijk gespecialiseerd in coaching en trainingsmethoden en samen met jou maakt hij/zij een persoonlijk fitness- en voedingsplan. Je trainer motiveert je om vast te houden aan een gezonde leefstijl. Elke training proberen jullie er samen het uiterste uit te halen, met als basis een goede en natuurlijke bewegingsuitvoering. Met de coaching en motivatie van je trainer kun jij net dat beetje extra geven wat jou sneller naar je doel brengt.
 

Vrijblijvend intakegesprek

Wil je graag weten of het trainen met een personal trainer iets voor jou is? Kom dan eens langs op onze sportschool voor een gesprek, of vraag een vrijblijvende intake aan. In dit intakegesprek gaan we elkaar wat beter leren kennen, in een ontspannen sfeer. We gaan na wat jouw doel is, wie je bent en kijken we welke route we samen kunnen uitstippelen voor jou.
 

Stap voor stap naar een nieuwe levensstijl

Al deze informatie gieten we in een geperiodiseerd trainingsprogramma op maat, waarbij we indien nodig ook je levensstijl en voedingspatroon onder de loep nemen. Ook inbegrepen is een individueel of gezamenlijk trainingsschema voor thuis of in de gym, dat ook altijd aanpasbaar is wanneer de omstandigheden hierom vragen.

Samen zorgen we ervoor dat jij de juiste balans vindt in bewegen, voeding en ontspanning. Ga jij samen met ons de uitdaging aan?
 

Meer info & een prijsofferte op maat?
Vul het contactformulier in en wij contacteren je zo snel mogelijk!


Contact

Zit u met vragen? Wil u graag meer info over één van onze begeleidingspakettten? Gebruik dan het formulier hieronder om uw vragen te versturen, wij nemen dan spoedig contact met u op.