Wie zijn wij? Missie, Visie, Waarden

WIE ZIJN WIJ?
 

Wij zijn een fitnesscentrum dat onze klanten al sinds 1983 professioneel bijstaat met raad en daad. Iedereen, van beginnende sporter, tot gevorderde atleet, kan bij ons terecht om zijn/haar specifiek doel te bereiken, met de nodige begeleiding.


WAAR STAAN WIJ VOOR?

Karteria komt uit het Grieks en wil letterlijk zeggen: “Fysisch en psychisch doorzettingsvermogen”.

Dit weerspiegelt ook onze filosofie. Fitness is geen bevlieging. Het volstaat niet om 3 maanden keihard te sporten om vervolgens een jaar niet te sporten. Een goed uiterlijk en je fit en goed voelen gaan hand in hand met constante aandacht voor voldoende sporten EN een evenwichtig voedingspatroon.

Om die reden luidt onze missie: Mensen aanmoedigen om een actieve en gezonde levensstijl na te streven zodat ze zowel fysisch als geestelijk sterker worden.

Daarom willen wij elke sporter (man, vrouw, jong, oud, recreatief, sportgericht) die het engagement toont om op zowel korte als lange termijn bepaalde (gezondheids)doelen te behalen, begeleiden en aanmoedigen om de gestelde doelen op een verantwoorde manier te bereiken.

Onze visie op lange termijn luidt als volgt: Wij engageren ons om in de wijde omtrek bekend te staan als het meest persoonlijke fitnesscentrum. Persoonlijk contact, directe communicatie en service dragen wij daarom ook hoog in het vaandel. De waarden die onze medewerkers belangrijk vinden en waar onze manier van werken zijn op gebaseerd kan u hieronder vinden. Wij proberen altijd volgens deze waarden te handelen en verwachten van onze klanten dat zij dit ook proberen te doen. 

  • Vertrouwen
  • Respect en waardering
  • Betrokkenheid / Samengevoel
  • Vriendschappelijkheid
  • Openheid
  • Vrijheid


Wij wensen je veel trainingsgenot!


Contact

Zit u met vragen? Wil u graag meer info over één van onze begeleidingspakettten? Gebruik dan het formulier hieronder om uw vragen te versturen, wij nemen dan spoedig contact met u op.