Mix. Bokszaktraining

Wil je een uurtje goed zweten? Een beetje afreageren? Wat is er beter dan je stress, spanning en frustratie omzetten in een topconditie en een strak en gezond lichaam?
 

Bij deze bokszaktraining ga je jezelf uitleven en daarbij je conditie verbeteren en vet verbranden. Boksen is niet alleen een kwestie van kracht en conditie. Het is in de eerste plaats zaak om de juiste techniek en vaardigheden te ontwikkelen. Elke bokser zal het beamen: een doorgedreven bokszaktraining is een onmisbaar onderdeel om de juiste techniek onder de knie te krijgen. Je leert combinaties uitvoeren en je trainingen worden  efficiënter met de training. Het is ook de ideale manier om je voetenwerk te optimaliseren. Tot slot zorgt een goede training voor een efficiëntere ademhaling en een betere energielevering aan je spieren. Je traint ook je explosiviteit en je spieren worden sterker.
 

Kom meedoen, voel je goed en word fit!
 

 

 


Contact

Zit u met vragen? Wil u graag meer info over één van onze begeleidingspakettten? Gebruik dan het formulier hieronder om uw vragen te versturen, wij nemen dan spoedig contact met u op.