Krachttraining op ieders maat

Training op maat

We werken voor jou een trainingsschema op maat uit op basis van het aantal dagen dat je kan/wil trainen per week en op je algemene trainingsniveau. Zo zal een beginner meer op vaste krachttoestellen werken en een gevordere sporter meer met eigen lichaamsgewicht, losse halters en/of halterstangen. Het grote voordeel van krachttraining is dat je je spiervezels beter ontwikkelt, wat een positief effect heeft op de stofwisseling. Als gevolg van krachttraining voel je je dus sterker, maar ook vitaler! Een mooi gevolg voor wie wil afvallen is, dat krachttraining zorgt voor meer spiermassa en je lichaam op termijn meer calorieën gaat verbranden, waardoor je sneller vet verliest.

 

Krachttraining is GEEN bodybuilding

Wij willen absoluut geen bodybuilder van je maken. Krachttraining is veel meer dan het verhogen van de spiermassa en -kracht. Krachttraining is voor iedereen: man en vrouw, oud en jong!


Contact

Zit u met vragen? Wil u graag meer info over één van onze begeleidingspakettten? Gebruik dan het formulier hieronder om uw vragen te versturen, wij nemen dan spoedig contact met u op.