Cardiofitness - My Fit Plan

Op zoek naar gerichte cardiotraining met zeker resultaat? Dan is MyFitPlan iets voor u !

Cardiofitness (of cardiovasculaire training) is gericht op het verbeteren van je conditie en de algemene gezondheid van het hart. Om u een betere conditie te laten behalen, stellen wij u onze ruime cardiozaal ter beschikking met crosstrainers, loopbanden, steppers, fietsen, ligfietsen, ARC trainers en roeitoestel. Ons systeem van cardiotraining steunt op één belangrijke pijler: 'MyFitPlan'. Hieronder vindt u vijf voordelen van trainen via dit systeem.

 1. Duidelijk en persoonlijk
  Uw persoonlijke trainingsprogramma is gebaseerd op een gedetailleerde fitheidstest die het uitgangspunt voor uw training is.
   
 2. Eenvoudig te volgen
  De gegevens van uw trainingsprogramma worden bewaard op een "SmartCard". Voer deze card in op het cardio- of krachttoestel van uw keuze en het toestel stelt de weerstand en snelheid automatisch in op basis van uw persoonlijk programma.
   
 3. Coachen, motiveren en plezier beleven
  Wekelijkse doelen, het geavanceerde puntensysteem, frequente feedback van uw coach, de vrije keuze in activiteiten : allemaal middelen die u helpen om resultaat te halen.
   
 4. Efficiënt en succesvol
  Dankzij het individuele trainingsprogramma traint u precies hoeveel nodig is. Daarmee krijgt u maximaal resultaat en hoeft u minimaal tijd te investeren.
   
 5. U bereikt uw doel!
  Door wekelijks uw punten te verzamelen kunt u gegarandeerd uw persoonlijke fitness doelstelling bereiken!

Contact

Zit u met vragen? Wil u graag meer info over één van onze begeleidingspakettten? Gebruik dan het formulier hieronder om uw vragen te versturen, wij nemen dan spoedig contact met u op.